IDI NEGDJE DRUGDJE – premijera 17.veljače 2016. u Centru KNAP!
Prva repriza očekuje nas 19.veljače.

POTOP, je na programu 8., 22. i 25. studenog! Svaki put u 20h, Teatar &TD! Rezervirajte ulaznice pozivom na blagajnu &TD-a – 01 4593 510

POTOP potopio na Marulićevim danima u Splitu! Stručni ocjenjivački sud u sastavu Jakša Fiamengo, Ivana Vujić, Lana Šarić, Milan Štrljić i Davor Špišić dodjelio je Miranu Kurspahiću nagradu “Marul“ za suvremeni dramski tekst, a “Potop“ je također po njihovu sudu najbolja predstava u cjelini. Dean Krivačić koji u ovom komadu tumači ulogu Luje, dobio je pak nagradu za najbolju mušku ulogu. Ponosni na POTOP!

POTOP, je na programu 25., 26. i 27.veljače. Svaki put u 20h, Teatar &TD! Rezervirajte ulaznice pozivom na blagajnu &TD-a – 01 4593 510.

Dramski pisci! U tijeku je natječaj Eurodram 2015 – traže se novi dramski tekstovi, svoj možete poslati i na hrvatskom,  a rok je 31.12.! Više na linku dolje!

POTOP, naše čedo s 4 nominacije i 1 NHG nagradom, ponovno na programu – 9. i 10. prosinca, 20h, Teatar &TD! Rezervirajte ulaznice pozivom na blagajnu &TD-a – 01 4593 510.

Objavili smo program za KUFERedu & Mala noćna čitanja 2014.! Raspored provjerite OVDJE ili skinite s linka niže!

POTOP ponovno potapa. Na programu je 17., 18. i 19.11. u 20h, na Velikoj sceni Teatra &TD!

Prijavite se za sudjelovanje u programu Mala noćna čitanja 2014.! Natječaj za izvođače, dramaturge i producente otvoren je do 7.11.!

MALA NOĆNA ČITANJA 2016.- NATJEČAJ ZA DRAMSKE TEKSTOVE

Otvorili smo natječaj za nove dramske tekstove mladih autora! Rok je 20.listopad!

tomo

Projekt Mala noćna čitanja započet je 2008. godine u okviru Centra za dramsku umjetnost (CDU) s namjerom izvedbe, promicanja i afirmacije izvedbenih tekstova mladih autora. Nakon dva ciklusa čitanja u suradnji s Teatrom &TD, te dvije suradnje sa Zagrebačkim kazalištem mladih u sklopu kojih je s izuzetnim uspjehom izvedeno čak 20 tekstova mladih dramatičara, MNČ 2016. ulazi službeno u svoje PETO (!) izdanje, koje i ovaj put realizira u produkciji KUFER-a.

Pozivamo vas i ove godine da prijavite svoje izvedbene tekstove!

UVJETI ZA PRIJAVU:
– Autori/ce ne smiju imati više od dva profesionalno izvedena dramska djela u RH
– Autori/ce moraju posjedovati prethodna iskustva u polju izvedbenih umjetnosti
– Prijavljeni tekstovi moraju biti originalni, neizvedeni, neobjavljeni ili drugačije predstavljeni u javnosti
– Prijavljeni tekstovi moraju biti napisani na hrvatskom jeziku

PRIJAVA MORA SADRŽAVATI:
– Originalni dramski tekst
– Životopis autora
– Pismo motivacije (max. 2800 znakova )

Potrebne materijale molimo pošaljite najkasnije do 20. listopada 2016. godine na adresu produkcija.kufer@gmail.com
********************************************************************
Na temelju odabranih tekstova, žiri MNČ 2016.(Dubravko Mihanović, Nina Križan, Dino Pešut) pozvat će domaće redatelje da za vrijeme Dramaturškog studija budu mentori na pojedinom tekstu te zajedno sa odabranim dramatičarima, dramaturzima i izvođačima  rade na postavljanju njegova čitanja. Poziv za ostale polaznike programa – dramaturge, izvođače itd. bit će objavljen naknadno.

objavljeno 30/09/2016