IDI NEGDJE DRUGDJE – premijera 17.veljače 2016. u Centru KNAP!
Prva repriza očekuje nas 19.veljače.

POTOP, je na programu 8., 22. i 25. studenog! Svaki put u 20h, Teatar &TD! Rezervirajte ulaznice pozivom na blagajnu &TD-a – 01 4593 510

POTOP potopio na Marulićevim danima u Splitu! Stručni ocjenjivački sud u sastavu Jakša Fiamengo, Ivana Vujić, Lana Šarić, Milan Štrljić i Davor Špišić dodjelio je Miranu Kurspahiću nagradu “Marul“ za suvremeni dramski tekst, a “Potop“ je također po njihovu sudu najbolja predstava u cjelini. Dean Krivačić koji u ovom komadu tumači ulogu Luje, dobio je pak nagradu za najbolju mušku ulogu. Ponosni na POTOP!

POTOP, je na programu 25., 26. i 27.veljače. Svaki put u 20h, Teatar &TD! Rezervirajte ulaznice pozivom na blagajnu &TD-a – 01 4593 510.

Dramski pisci! U tijeku je natječaj Eurodram 2015 – traže se novi dramski tekstovi, svoj možete poslati i na hrvatskom,  a rok je 31.12.! Više na linku dolje!

POTOP, naše čedo s 4 nominacije i 1 NHG nagradom, ponovno na programu – 9. i 10. prosinca, 20h, Teatar &TD! Rezervirajte ulaznice pozivom na blagajnu &TD-a – 01 4593 510.

Objavili smo program za KUFERedu & Mala noćna čitanja 2014.! Raspored provjerite OVDJE ili skinite s linka niže!

POTOP ponovno potapa. Na programu je 17., 18. i 19.11. u 20h, na Velikoj sceni Teatra &TD!

Prijavite se za sudjelovanje u programu Mala noćna čitanja 2014.! Natječaj za izvođače, dramaturge i producente otvoren je do 7.11.!

Natječaj za izvođače, dramaturge i producente

Dramaturški studio / Mala noćna čitanja 2014

2014 / 2015

U tijeku je natječaj za izvođače, dramaturge i producente za sudjelovanje u programu Dramaturški studio / Mala noćna čitanja 2014. – rok 7.11.

tomo

Nakon prvog kruga natječaja za ‘Mala noćna čitanja 2014’. odabrano je pet tekstova mladih autora na temelju kojih je autorski i organizacijski tim projekta (Goran Ferčec, Ivor Martinić, Vedrana Klepica, Petra Glad) pozvao petero redatelja/ica da budu mentori na pojedinom tekstu te zajedno s odabranim dramatičarima, dramaturzima, izvođačima i producentima rade na njegovom scenskom postavljanju.

Odabrani su sljedeći autori i redatelji:
Ivan Penović: HRVATSKI BOG MASAKRA, redateljica: Anica Tomić
Ivna Žic: PRIVREMENI, redateljica: Marina Petković Liker
Mirna Rustemović: RASCJEP, redateljica: Renata Carola Gatica
Kristina Kegljen: JUŽINA, redatelj: Saša Božić
Una Vizek: POSLJEDNJI HRVATI, redateljica: Helena Petković

Samim će javnim čitanjima odabranih tekstova, prethoditi intenzivna radionica, dramaturški studio, za mlade izvođače, dramaturge i producente koje ovim putem pozivamo da se prijave!
_________________________________________________
Uvjeti prijave su:

– kandidati mogu biti do 36 godina starosti (mladi profesionalci ili studenti)
– kandidati moraju posjedovati određeno iskustvo na polju izvedbenih umjetnosti
– za prijavu je potrebno poslati životopis te kratko pismo motivacije
– rok za slanje prijava je 07.11.2014.
– adresa za slanje prijava je produkcija.kufer@gmail.com
————————–————————–————————–——–

Mala noćna čitanja predstavljaju prvi korak u sustavnoj prezentaciji tekstova mladih domaćih autora domaćoj kulturnoj javnosti i profesionalcima s područja izvedbenih umjetnosti. Cilj je Malih noćnih čitanja osnažiti perspektive za produciranje i distribuciju tekstova mladih dramskih autora kojima se u okviru postojećih institucija za tako nešto rijetko otvara mjesto.

4. edicija održati će se od 23.11. do 30.11.2014. godine u Zagrebačkom kazalištu mladih i Galeriji Nova.

Više informacija na: produkcija.kufer@gmail.com

objavljeno 15/10/2014