KUFER-ov program KUFERedu ove ćemo godine realizirati u online okruženju u formi neformalnog razgovara sa svima zainteresiranima. Razgovarat ćemo o kazalištu, o našim predstavama, o uvjetima rada za vrijeme pandemije, a i inače, o radiodramskom teatru, metodama improvizacije, dramaturgiji na rubovima autorstva, produkciji na nezavisnoj sceni, ali i o mnogim drugim temama koje će razgovori s publikom otvoriti. U razgovorima će sudjelovati redatelji Ivan Penović i Ivan Planinić, dramaturginja Ivana Vuković, glumci Bernard Tomić, Pavle Vrkljan i Domagoj Janković te producentica Romana Brajša. Razgovori će se održati putem platforme Zoom, u subotu i nedjelju, 5. i 6. prosinca, s početkom u 14 sati.

Broj sudionika je ograničen uz prethodnu najavu na produkcija.kufer@gmail.com (predmet maila KUFERedu 2020), a jedini su uvjeti da vas zanima kazalište i da možete pristupiti razgovoru putem interneta.

KUFERedu je KUFER-ov edukativni program koji objedinjuje radionice, masterclassove, predavanja i okrugle stolove koje vode strani i domaći profesionalci, prvenstveno iz polja režije, dramaturgije, produkcije te interdisciplinarni umjetnici.

Program je realiziran uz potporu programa Razvoj publike Ministarstva kulture.

TOP