U tijeku je 5. ciklus projekta mzkp.hr!

Počeo je posljednji, peti ciklus radionica MZKP ― mentalno zdravlje kao kreativni proces kroz koji nas vode Anita Čeko, Ivan Penović i Mihael Kozina!
Anita Čeko rođena je u Zadru, a odrastala u Splitu. Živi i radi u Zagrebu gdje je završila diplomske studije filmske dramaturgije na Akademiji dramske umjetnosti (2017) i psihologije na Filozofskom fakultetu (2013). Radi kao scenaristica i dramaturginja na raznim projektima te kao psihologinja u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb. Aktivna je članica Kinokluba Zagreb u kojem snima kratke autorske filmove i Saveza scenarista i pisaca izvedbenih djela (SPID). Trenutno je u edukaciji za psihodramsku psihoterapeutkinju pri Centru za psihodramu Zagreb.
Peti ciklus traje od 4. listopada do 12. studenog, a u njemu će sudjelovati i glumci Lana Meniga i Domagoj Janković!
Ova objava isključiva je odgovornost Kazališne družine KUFER.
Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz ESF fonda.

Projekt „Mentalno zdravlje kao kreativni proces: dramske radionice s mladima“ provodi Kazališna družina KUFER u suradnji s partnerima SPID-om, BoliMe i KunstTeatrom. Program besplatnih dramskih radionica odvija se kroz pet zasebnih ciklusa, s pet različitih dramskih pisaca, psihologom, redateljem i profesionalnim glumcima. Prijaviti se mogu mladi u dobi od 18 do 25 godina putem poveznice mzkp.hr.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Kazališne družine KUFER.

Naziv poziva: Umjetnost i kultura online

Za više o EU fondovima: esf.hr | strukturnifondovi.hr

TOP