Završen 4. ciklus projekta mzkp.hr!

U subotu, 24. rujna, završili smo 4. radionički ciklus, uz voditelje Ivana Penovića i psihologa Mihaela Kozinu te dramsku spisateljicu i dramaturginju Ivanu Đulu. Sjajne tekstove polaznika nastale na radionici uprizorili su glumci Sara Stanić i Pavle Vrkljan.
Danas, 27. rujna, u 19 sati održat će se 3. participativna tribina na kojoj će gost biti dr. sc. Boris Jokić, dok će razgovor voditi Judita Gamulin, suosnivačica udruge BoliMe i redateljica. Neke od tema koje će otvoriti su koji je status umjetnosti u vremenu STEM revolucije, obrazujemo li se po zakonitostima tržišta ili osobnih strasti te prepoznaje li obrazovni sustav umjetnički talent i senzibilitet mlade osobe.
Idući tjedan, 4. listopada, počinje posljednji ciklus projekta mzkp.hr, a tek nekoliko slobodnih mjesta otvoreno je za prijave na web stranici projekta.

Projekt „Mentalno zdravlje kao kreativni proces: dramske radionice s mladima“ provodi Kazališna družina KUFER u suradnji s partnerima SPID-om, BoliMe i KunstTeatrom. Program besplatnih dramskih radionica odvija se kroz pet zasebnih ciklusa, s pet različitih dramskih pisaca, psihologom, redateljem i profesionalnim glumcima. Prijaviti se mogu mladi u dobi od 18 do 25 godina putem poveznice mzkp.hr.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Kazališne družine KUFER.

Naziv poziva: Umjetnost i kultura online

Za više o EU fondovima: esf.hr | strukturnifondovi.hr

TOP